Welkom bij Huis van Steen, het meest gastvrije huis van Flevoland!

Bed & Breakfast Huis van Steen ( vertaald : Zimbabwe) heeft een Afrikaans thema en biedt uniek ingerichte kamers op 3 kilometer afstand van het centrum van Lelystad en op loopafstand van Batavia Outlet Center.
Het Huis van Steen heeft een Zim-art beeldentuin, is gelegen op een rustige locatie , het landgoed Noordzoom met uitzicht op de tuin en (gedeeltelijk) water.

Huis van Steen beschikt over kamers met uitzicht op de tuin, een flatscreen-tv en gratis WIFI. De kamer is voorzien van een koelkast, thee- en koffiefaciliteiten. De badkamer heeft een douche,wastafel en toilet, haardroger en gratis toiletartikelen.

Het Batavia Museum bevindt zich op 600 meter afstand. Huis van Steen ligt op 10-15 minuten rijden van de Golfclub Flevoland en diverse havens, verder maar enkele hondert meter van het oostelijke einde van de Houtribdijk, de verbinding tussen Flevoland en Noord-Holland. Er is gratis eigen parkeergelegenheid, maar vooral rust!
U bent van harte welkom!

  
Sinds 2019 heeft Nederland een nieuwe top-attractie ... en Huis van Steen is er het dichtst bij
 
In 2016 werd in het Markeermeer begonnen met de aanleg van een nieuwe eilandengroep, de archipel Marker Wadden. Sinds april 2019 kunnen de nieuwe eilanden nu vanuit Lelystad Haven met de veerboot worden bezocht. Leest u meer over het unieke recreatiegebied en natuurreservaat Marker Wadden op:
www.natuurmonumenten.nl/projecten/marker-wadden